Hem er vi?

Silje startet denne gruppen i Nord-Norge da hun fikk sin første papillon. Hun falt rett og slett for denne rasen etter å ha sett den på en utstilling. Silje møtte snart på flere entusiastiske papillon og phelene eiere og bestemte seg for å skape et forum hvor alle kunne snakke fritt.

Dette begynte på diskusjonsforum, men har etter hvert gått videre til Facebook og nå til en nettside.
I dag så er det Silje, Janne, Tirill og Ken som driver ppkn aktivt. Dette er en hobby virksomhet, så ingen tjener penger på dette.

Målet

Målet vårt er å spre mer informasjon om rasen og hvordan man skal behandle hundene og ikke behandle dem. Mange av hundeiere velger å bære små hunder mye. Dette er ikke bra ettersom dette fort kan bidra til å gjøre hunden mer nervøs. En nervøs hund kan lett bli aggressiv.

Så vi er opptatt av å diskutere slikt. Vi mener ikke at vi er eksperter, men vi har samlet mer enn 50 års erfaring med rasen. Vi ønsker alle tips velkommen. Vi er også åpne for å slippe til andre skribenter, slik som hundetrenere og dyrleger som mener noe om rasen og dyrehold.

Målet er å sikre at vi papillon og phelene får gode oppvekstsvilkår og at hundeierne er så godt informert som mulig.

Hvis du har lyst til å skrive for oss, så ta kontakt på: artikkel@ppkn.no

Utstilling og agility

Vi ønsker å ha fokus på både utstilling og agility/andre fartsfylte konkurranser. Vi mener at hundene har mange forskjellige sider og at man må finne ut hva som passer best for akkurat din familie og din hund.

Så vi vil gjerne informere om dette og ønsker oss flere bidragsytere som kan gi informasjon om hvordan man skal stille ut hundene og finne de rette stedene å stille ut hundene.

Og vi ønsker å vise til hvor man kan finne steder å drive med agility og andre fartsfylte idretter som passer bra for denne typen aktive hund.

Så ta gjerne kontakt, enten du driver på hobbybasis eller du driver profesjonelt innen dette. Skriv til oss på artikkel@ppkn.no.

Mer kommer

Så hvis du har en papillon eller phalene, eller du ønsker deg en, så følg med på denne nettsiden. Vi vil komme med mye mer informasjon etter hvert.